Nu är det dags för klubbens första klubbtävling. Påskacupen i dressyr och hoppning fredag och lördag 18-19 april.

Läs information här:

Dressyrtävling:

Hopptävling:

Anmälan startar tisdagen den 25/3 kl 18.00 och pågår fram till och med måndag den 14/4 kl 18.00.

Ryttare som ska tävla ridskolehäst och som kommer delta i Påskacupen har förtur och kan börja anmäla sig from 25/3 kl 18.00. Övriga ryttare som enbart vill tävla en av dagarna eller rida clear roundklass kan anmäla sig from 1/4.

Ryttare med ridskolehäst bokar häst hos sin ridlärare (OBS det finns inga listor i stallet längre utan vi har helt övergått till anmälan via Tävlingsdatabasen, TDB) Man bokar sig hos sin ridlärare för att få reda på om den häst man önskar tävla finns ledig. Därefter när man diskuterat häst och höjd anmäler man sig på datorn via TDB. https://tdb.ridsport.se/login.

Det finns en tydlig beskrivning på TDB hur man går till väga för att skapa konto och hur man anmäler sig.

Vi har sammanfattat en egen kortare beskrivning här:

OBS: När du lägger till ridskolehäst är det viktigt att du hittar rätt häst. Det kan ibland finns många hästar med samma namn. Här hittar du de uppgifter du kan behöva så du säkert kn jämföra att det blir rätt häst.

Det finns även en reservlista som man kan anmäla sig till ifall sin häst skulle bli upptagen. (Hästarna kan göra två starter/häst) Om din häst skulle vara fullbokad kan du anmäla dig till en reservlista. Också på TDB. Vi kontaktar dig om någon skulle avanmäla sig.

Välkommen till en rolig tävlingshelg!