Bokningslistan till dressyrtävlingen:

Bokningslista till hopptävlingen:

____________________________

Om du missade tillfället igår pratar du med din ridlärare så bokar vi dig på en häst som finns ledig. Därefter anmäler du dig via TDB. OBS: De som vill tävla i cupen har förtur och kan anmäla sig den här veckan. Därefter from 8/4 kl 18.00 kan övriga anmäla sig, dvs de som endast vill delta i en av grenarna.

_____________________________

OBS Bokningslistan är ingen anmälan utan bara bokning av ridskolehäst. Du går sedan själv in på TDB och anmäler dig där. Anmälan på TDB öppnar idag tisdag kl 18.00.

Se instruktion här hur du anmäler dig:

.

Se hästlista här med information som kan behövas när du säker på din ridskolehäst:

Dubbelkolla så att det är rätt häst = som överensstämmer med infon i ovanstående dokument.

.

Glöm ej att anmäla en funktionär i meddelanderutan på din anmälan. DU kan ange om du har önskemål på uppgift eller tidpunkt. före, undertiden eller efter tävlingsstart. De som inte anger funktionär får vara funktionär själva antingen före eller efter man ridit.