På onsdag är det temadag vilket innebär att det inte är några ordinarie ridlektioner.

Istället har vi stalldag på förmiddagen där alla som vill kan komma ut till stallet på morgonen och vara med och sköta stallet och hästarna. Det är en viktig bit att lära sig hur man tar hand om en häst så den får bästa möjliga skötsel och tillsyn.

På eftermiddagen är det fortsättning på longeringen. Nu ska hästar longeras men huvuduppgiften blir att ha sitsträning på hästarna undertiden de longeras. De som var med på longeringen har förtur. (därefter är det dom som anmält sig via mail eller i stallet som får chansen att prova uppsuttet.) Efteråt sen så hoppas vi kunna använda oss utav delar av den här sitsträningen även på våra vanliga dressyrlektioner. Därför önskar vi att så många som möjligt kan närvara på den här temadagen.

Varmt välkomna!