I söndags var det dags för dressyrallsvenskan för stort häst igen. Denna gången åkte vi till Vartofta. Det var en superfin dag med stålande sol hela dagen.

På plats fanns Michaela Sjölin-Rocka, Moa Larsson-Robin, Åsa Alsterlund-All Cash och Lets Dance, Fanny Nilsson-Confidence och Frida Hansson- Lakris.

Laget representerades den här omgången av Michaela, Frida, Åsa och Fanny. Lagledare var en skadad Elin Andersson på kryckor. Hon hade olyckligtvis gjort illa foten just kvällen innan tävlingen och tvingades stryka sig från tävlingen. Hon åkte ändå självklart med som lagledare.

Förutom alla ryttare och deras familjer/hästskötare var det även många SRS:are som åkt dit för att heja på alla ryttare. Det var bland annat familjen Lindgren, Lindegårdh, Ella Johansson, & Rebecka Herin. Tack alla för ert stöd. Superroligt när man är ett sånt gott gäng!smiley Jag har sagt det förut men det är värt att säga igen. Jag tror det är ganska unikt i en klubb att man får sådan uppbackning. Vi har en grym gemenskap där man verkligen intresserar sig för varandra. Att spendera en dag på tävling som supporters är inget konstigt.smiley

.

Resultatmässigt så blev det en mycket lyckad dag för alla. Jag och Confidence gjorde en favorit i repris och vann vår klass på dryga 73%. Så roligt! Han kändes kanonfin. smiley Frida och Lakris placerade sig på en 2:a plats i LB:1 med över 68% och 6.e plats i LA:1 på över 67%. Åsa Alsterlund placerade sig med båda hästarna i båda klasserna. Det blev en 2:a & 3:e plats på Let´s Dance med dryga 69 och 68%. För All cash blev det en 4:e och 5:e plats på All Cash med över 68% i LB och 67% i LA. Michaela Sjölin fick till en mycket bra ritt i laget och kom över 61%. Moa larsson som debuterade LA fick till ett superfint program och red på hela 61,44%.

Här är hela gänget:

För laget gick det också bra. Vi kom 2:a. Bra jobbat allihop!!!! Och tack för en underbar dag alla SRS:are. Ni är bäst!

Se resultatlistan från tävlingen här: http://online.equipe.com/sv/competitions/9209