I söndags var det fixardag som arrangerades av SRS:s anläggningskommitté. Det var många medlemmar på plats för att hjälpa till med att fixa på anläggningen. Kul när så många (så gott som alla) dyker upp! smiley Och jag kan lova att det fixades… vi var ju borta på tävling hela dagen men när vi rullade in anläggningen på kvällen såg man från långt håll att det hänt grejer… Bland annat så var flaggstången uppsatt, blomlådor målade och rensade, det var uppgrusat på parkering och väg, det var i ordninggjort utanför cafeteria med nymålat staket fint uppställda möbler. Det var städat i ridhus och hinderbod. Alla hinder var tvättade och fina. Man kunde även se att det hade rensats en hel del för “slänghögen” var väldigt stoooor.

Här kommer två kort från fixardagen (fotograf Martina Hille Engvall):

Alla ni som var på fixardagen har verkligen gjort ett kanonjobb!!! Nu är vi redo att ha tävling på söndag. smiley