I söndags genomförde Skultorp första omgången av Gotacupen för ponny. Det var 166 startar under dagen och 17 ekipage var hemmaryttare. De gjorde väldigt bra ifrån sig och man kunde både höra och se alla glada Skultorpare på tävlingsplatsen. Roligt att flera medlemmar kom för att heja på och stötta våra ryttare från läktarplats.

Följande ryttare representerade Skultorp:

Åsa Alsterlund – Lord River

Åsa Alsterlund- Joker

Frida Jonsson – Queen

Tilde Sjöqvist – Jacobs Ponyta

Caroline Hoerschelmann – Mirakel

Julia Hellkvist – Myrten

Alice Johansson-Trix

Emma Ström – Svend

Louisa Kjernald -Yaya

Linnea Karlsson – Rose

Lina Sjöqvist – Sunny

Elsa Zabel – Solero

Maja Nord – Tambo

Lina Ekstrand – Saga

Elin Liljegren – Mode

Nicole Grundström- Dixette

Linn Claesson – Tarzan


Skultorp var den klubb med flest lagryttare. För att ha med ett lag i Gotacupen var minimum 3 ryttare. SRS hade 13 lagryttare som red lagklassen. smiley

Lagledare för SRS:s lag var Anki Sjöqvist och Anna Jonsson som verkligen gjorde ett kanonjobb med att peppa laget och skapa god stämning bland alla i och runt omkring laget.

Själva tävlingsdagen flöt på mycket bra och vi fick beröm från många håll att det var en lyckad tävling med bra organisation och trevliga funktionärer. Tack till alla som såg till att vi kunde genomföra den här tävlingsdagen på bästa sätt.

Extra kul var att flera SRS ryttare placerade sig individuellt under dagen. Dessutom gick det väldigt bra för vårt lag och vi slutade på bästa tänkbara resultat med felfritt och full poäng med oss till nästa omgång som går i Tibro den 25 maj.

Fotona i detta inlägg är tagna av Caroline Hoerschelmann.