Nu är det bara ett par veckor kvar till sommarens stora höjdpunkt på Jutagården drar igång. Det kommer bli så roligt! Alla läger är fulla och det är en härlig blandning mellan gamla och nya deltagare. Vi laddar för fullt, planerar, förbereder och längtar efter att det ska dra igång så vi får träffa alla.smiley

Här kommer information, packlista och deltagarförteckning till alla ridlägerdeltagare. OBS hästarna är fortfarande preliminära och kan komma att ändras.

.

Jag håller även på att maila ut samma informationen samt fakturor till er som inte betalt hela avgiften. Jag har kommit halvvägs och kommer att fortsätta med detta i början av nästa vecka. Håll utkik i din mailbox om du inte redan fått ett.

Information Läger 1

Information Läger 2

Information Läger 3

Information Läger 4

Information Läger 5