Vi har tagit beslutet att ställa i Ungdomssektionens sommaravslutning som skulle varit ikväll kl 17:00. smiley

Anledningen till det är att SMHI utfärdat en Klass 1 varning med rikligt med regn och åska. Under eftermiddagen och kvällen ska det komma 35-50 mm regn. Vi vill inte riskera att det kommer in ett åskoväder just under avslutningen. Tittar man på vädret är det som värst mellan kl 16:00 och 20:00. OTUR!

Många har ringt och frågat om kvällens aktivitet verkligen blir av och US kommer att kontakta alla som anmält sig. Vi lägger såklart även upp informationen på hemsidan & facebook så hoppas vi att vi når ut till alla som tänkt att åka ut ikväll. Men du får gärna hjälpa till att sprida det vidare så vi inte missar någon.

Vi tycker givetvis att detta är jättetråkigt och US hade sett fram emot att arrangera denna sommaravslutning. Men US vill passa på att hälsa att den kommer att bli av, om än lite senare.smiley De väljer att skjuta upp den och ta den som en uppstart när ridskolan drar igång igen i augusti. Jag tror att det blir väl så bra och med lite mer tur så bjuds vi på en lämpligare väderlek vilket är en ganska viktigt detalj för den här typen av aktivitet med tipspromenad, lekar, grillning, körning, riduppvisningar och annat spex.

Håll utkik på bloggen, hemsidan och i stallet för mer information när den exakt blir av.