Tyvärr har det skett en mycket tragiskt händelse på Jutagården och en riktig superstjärna har lämnat oss. Mr X blev mycket dålig i början på veckan och vi tvingades åka in med honom till Husaby. Han fick stanna kvar för akut behandling av ett bakben men efter flera dagar på hästkliniken och förstklassig veterinärvård började vi inse att det såg mörkt ut. Vi tvingades ta beslutet som alla hästägare fasar för. Vi förstod att det inte fanns någon annan utväg än att låta han vandra vidare till de evigt gröna ängarna. smileysmileysmiley

Läs ett tidigare inlägg som gjordes 2010 när jag sålde Mr X till ridskolan. http://blogg.jutagardensstuteri.se/#post100 Han har sen dess gjort ett superjobb med att bjuda våra elever på mängder av toppenlektioner och vi är många som kommer att sakna denna fantastiska häst.

Som ni säkert vet så står Mr X mig väldigt nära och han har en egen och mycket speciell plats i mitt hjärta. Han är nog den häst som haft störst betydelse i mitt hästliv. Han är något extra, utöver det vanliga och jag kommer alltid att minnas denna superhäst! smiley

Ni har säkert egna fina minnen tillsammans med Mr X. Jag minns honom bäst genom denna film://www.youtube.com/embed/cQCf_oDzRD0?feature=player_embedded