Under midsommarhelgen var tre stycken SRS:are på plats i Trossnäs för att rida fälttävlan. Åsa Alsterlund, Ella Lindegårdh och Ella Larsson. Det gick bra för dem alla. Åsa gick upp till en svårare klass och gjorde mycket bra ifrån sig. Fina dressyrprocent, ett par bommar ned i banhoppningen och en felfri terrängdel resulterade i att hon hamnade precis utanför placering. Ett mycket bra resultat som hon är väldigt nöjd med. Hon sa själv att det var hennes svåraste terrängbana hon ridit så det var extra kul att Slanten gick så bra där. För Ella Larsson och hennes Tornado gick det lysande. De fick till en mycket bra dressyrritt, felfritt i både hoppning och dressyr vilket ledde till en mycket fin 2:a plats i klassen P80. Ella Lindegårdh och Charlie drog till med vinst i deras klass efter tre avslutade grenar.

Ella och Charlie fick vara med i ett uppslag i tidningen Värmlands folkblad:

Under meetinget var det även en lagtävling. Man fick gå ihop två ryttare och tävla om bästa “Kompislag”. Ella och Ella gick ihop som Team Ella. Eftersom båda fick till riktiga höjdraritter kammade de hem seger i denna lagtävling.

Kul och grattis till er alla. Roligt att följa era framgångar. Nästa start blir redan nu på lördag 5/7 då alla tre tävlar på Ljuslingsbacken. Ella Lindegårdh rider P80, Ella Larsson går upp en klass till P90 och Åsa rider H100.
Om allt går enligt planen så väntar därefter Ponny-SM för både Ella och Ella den 6/9 också det på Ljuslingsbacken. Lycka till!