Ridhuset är avstängt för ridning under sommaren. Vi håller nämligen på och byter underlag. Ut med det gamla och in med det nya. Känns jätteroligt och jag ser fram emot att få publicera bilder här när allt är klart. Det kommer bli så bra!

Frida, Johan och Mr Weidemann vår gamla trotjänare in action:

nivå före utgrävning:nivå efter utgrävning: Det är totalt ca 40 cm grus som ska ut i ridhuset med ridmåtten 33×60 m. Det innebär 1980 kvm vilket ger ca 800 kubik grus. De har fått lite hjälp vissa dagar av Åsa med sin traktor. Pappa Conny Dahl har lånat ut sin laser vilket också underlättar arbetet.
.
.
Dessutom jubel, applåder och glada tillrop till världens bästa styrelse:
Det är värt att nämna att SRS har världens bästa styrelse som alltid är väldigt drivande. De jobbar hårt för att ständigt förbättra anläggningen och föreningen. Det ligger många timmar bakom denna satsning och vi medlemmar kan inte annat än att berömma dessa eldsjälar som gör så vi får en ännu bättre idrottsmiljö att utöva vår sport i. Ni är bäst!!!smiley