Sommaren bjuder verkligen på det bästa av det bästa… vi njuter i fulla drag av varenda sekund.smiley

Vi har ca 1 vecka kvar av vår semester och därefter sätter vi igång så smått med igångsättning av ridskolehästarna, kolla över alla ridgrupper och eventuellt ringa in nya elever.

Står du på kö hos oss kommer vi kontakta dig tidigast nästa vecka om vi har en plats till dig. Vi vet att ni är många som är nyfikna på om ni fått en plats eller inte. Hoppas att ni har tålamod att vänta.

.

Inför höstterminen kommer man även kunna att binda upp sig på enskild ridning 30 min också eller istället för vanlig ridgrupp. Antingen varje eller varannan vecka. Detta är främst för dem som vill ha merträning inom dressyr. Kontakta Frida eller Fanny för mer info.

.

Under höstterminen kommer ett projekt gällande talang och ryttarsatsning starta upp. Mer info vad detta innebär samt hur du gör för att ingå i detta projekt kommer inom kort.

.

Nytt underlag. Vi hoppas att allt hunnit bli klart med det nya underlaget redan till uppstarten. Det kommer bli en fint fibersandunderlag vilket kommer innebära lite uppsträckning gällande rutinerna för mockning under ridning osv. Många grupper sköter redan detta prickfritt vilket är superbra! Nu ska vi bara se till att alla sköter sig lika bra. Det är en förutsättning att underhållet sköts varje dag, varje timma, varje minut. Annars kommer inte underlaget att hålla särskilt länge. Jag är övertygad om att ni är lika taggade och sugna på att rida på det nya underlaget så att denna lilla detalj blir lätt som en plätt att klara av. Mer info kommer vid uppstarten.

.

Vi startar upp ridskolan igen onsdag v.34 den 20 augusti.

Till er som inte fick med er ett brev hem innan sommaruppehållet kan jag meddela att det kommer på posten i veckan. Där finns all information om höstterminen, fakturor samt måldokument som ni gärna får lämna till oss ifylld vid uppstarten.

Här kan du läsa infobrevet redan nu:

.

Ridskolestart:

Måndagsgrupper v.35 25 augusti

Tisdagsgrupper v.35 26 augusti

Onsdagsgrupper v.34 20 augusti

Torsdagsgrupper v.34 21 augusti

Fredagsgrupper v.34 22 augusti

Lördagsgrupper v.34 23 augusti

.

Ha det så gott så länge så syns vi snart.