Inför höstterminen kommer starta har vi lite pusselarbete framför oss. Främst när det gäller våra träningsgrupper. Det är många som visat intresse för att rida fler gånger i veckan eller ändra sitt träningsupplägg. Vi kommer bland annat på efterfrågan att starta upp tider på eftermiddagarna för enskild ridning 30 min varje eller varannan vecka. Något som också blir nytt för terminen är att vi ska starta upp SRS:s Ryttarsatsning. De som ingår i ryttarsatsningen kommer också ha en egen gemensamma träningstid i veckan.

Vi tycker att det är jätteroligt att ni har så många idéer och önskemål. Och vi ska göra vad vi kan för att tillgodose dessa.

.

Ryttare som rider i träningsgrupp

För att lättare kunna tillgodose allas önskemål ber vi dig nu fylla i denna intresseanmälan inför höstens ridtermin. Maila eller lämna den till Frida eller Fanny senast 16/8.

.

Alla elever på Jutagårdens Ridskola

Har du frågor eller funderingar gällande din ridtid eller funderar du på att ändra ditt träningsupplägg är du välkommen till Jutagården på torsdag före eller efter vårt möte om ryttarsatsningen kl 18. Maila till oss så bestämmer vi en tid.

.

Om du rider på ridskolan och inte har blivit kontaktad innebär det att din grupp blir kvar som vanligt på samma dag och tid. smiley

.

Nya elever som står på kö hos oss

När vi fått ordning på alla grupper för de elever som redan rider hos oss kommer vi att försöka hitta en ledig tid så vi kan starta upp en ny barngrupp för nybörjare. Detta återkommer vi med så fort vi vet när det kan bli aktuellt. Hoppas ni som står på kö har tålamod att vänta.