Nu har lagserierna för hösten dragit igång. Skultorp kommer att ha lag i både div III dressyr och div II hoppning på både ponny och hästsidan. Kul!smiley

Hästresultat
Förra helgen så var det dags för första omgången av div III dressyr. Två av Jutagårdens hästar var ute och tävlade. Elin Andersson hade med sig Timon och Let´s Dance. Förrutom dem så hade hon flertalet hästskötare med sig från klubben. Julia Lind, Johanna Bergman, Frida Lindgren, Louise Johansson och Julia Knopp. Yvonne Ohldin kom också dit en stund för att supporta. Även Let´s Dances ägare Lena Axelsson tittade förbi till ena klassen. Tävlingen var på Kultomten och båda hästarna skötte sig toppen. Det vore ju konstigt annars med ett sådant superteam runt sig.


Timon skötte sig super. Han var superexalterad att komma ut på nytt ställe. Han har tävlat på hemmaplan innan men detta var första gången som han var ute och tävlade dressyr. Även fast det märktes att han tyckte det var kul så skötte han sig toppen. Han fullkomligt lyser. Vilken snygging han är!

Elin skulle egentligen ha ridit sin Chapman Winner i laget men han blev hastigt dålig och då fick hon snabbt tänka om och hitta en reservhäst. Det fick bli Lets Dance. Elin har bara ridit honom ett par gånger innan så med facit i hand blev det en superbra tävlingsdebut tillsammans. Hon kom ett par utanför placering i första klassen och i andra så placerade de sig på 7:e plats med fina 66,25%. Grattis Elin och Lets Dance!

I laget ingick också Åsa Alsterlund och Michaela Sjölin. Åsa placerade sig på en 8:e plats i ena klassen. Michaela Jonsson skulle också ridit i laget men hennes häst blev tyvärr dålig. Johanna Öberg, också från klubben var och tävlade individuellt med sin Sir Eskil. Se resultat här: http://online.equipe.com/sv/competitions/10534
Tack till Julia Knopp, Johanna Bergman och Elin Andersson som bidragit med alla dessa fina kort.
.
Ponnyresultat
Samma helg var ponnysarna iväg på Div 3 dressyr i Tidaholm. Tyvärr var det lite oflyt på ponnysidan också. Vi fick inte ihop fullt lag så det var enbart Linn Claesson och Lovisa Melin som kom till start denna omgång. Lagledare är Marie Claesson.
Glädjande var att Lovisa med sin Buster visade på storform. De gick och vann sin klass. Grattis till ett fint tävlingsresultat Lovisa!

(Foto:Lovisa Melin)

Nästa omgång håller vi tummarna för att fler kommer till start så vi får ihop ett fullt lag.
Resultat från tävlingen hittar du här:

http://online.equipe.com/sv/competitions/10517