I helgen var det fälttävlan. 4 ryttare från klubben deltog. Det var Åsa Alsterlund, Frida Jonsson, Ella Larsson och Ella Lindegårdh.

Ella Lindegårdh hade kvalat in till Stil-SM på ponny. Riktigt stort! De genomförde första dagen på bästa möjliga sätt med en dressyr som enligt dom själva var den bästa någonsin. I terrängen fortsatte det bra. Det blev felfritt på hinder med endast några ynka tidsfel. Stilpoängen i terrängen var riktigt bra. Näst bäst av alla under dagen. smiley

Dag två kändes dock inte Charlie lika på G. Det var hoppning som slutade med att Ella trillade av efter att Charlie stannat på ett hinder. Så synd. Men jag tror nog att Ella är ganska nöjd ändå när hon blickar tillbaka och sammanfattar säsongen. Bara att kvala in och delta i både Lag SM och Stil-SM är en stor bedrift. De har ju haft en grymt år tillsammans.

De andra som var med. Åsa, Ella Larsson och Frida gjorde också bra ifrån sig. Åsa och Ella tog var sin placering och Frida Jonsson som gjorde sin tävlingsdebut i fälttävlan kom precis utanför placering. Bra jobbat!

Se resultatlänk här: http://online.equipe.com/sv/competitions/10724