Söndagen 14/9 i Mölltorp var det dags för 1:a omgången i Ponnyallsvenskan div 2 hoppning. SRS-laget bestod denna gång av Louisa Kjernald med YaYa, Linn Claesson Tarzan, Frida Jonsson Queen och Petra Dahl Supreme , Lina Sjökvist Sunny var reserv. Men det var många fler ekipage från Skultorp som var där och tävlade inviduellt, så det var ett stort och glatt gäng i Mölltorp denna dag I förklassen gick det jätte bra för SRS, nästan alla ryttare red felfritt (i grunden), imponerande!! Dessutom lyckades några placera sig: Julia Hellkvist med sin Myrten på en fin 3:de plats, Benita Forsberg och Chempion fick en 5:placering. Även nära för Lina och Sunny, som hamnade precis utanför placering.

I lagklassen gick själva laget tyvärr inte vidare till omhoppning. Det krävdes 3 felfria ekipage de 4 för att ta sig till omhoppning, vi hade 2…. så det var spännande in i det sista, så nära…. men det är ju detta som är så himla kul med lagtävling: spänningen !! Laget hamnade på en 5:e plats (av 8 lag) vilket är godkänt, för vi tyckte tävlingen höll en hög nivå med många duktiga ryttare! Rent allmänt för alla SRS-ekipagen var det lite mer blandade resultat i denna klass, några fick oturliga nedslag/stopp och några felfria rundor. Inget ekipage nådde ända fram till individuellplacering men nära för Louisa som precis hamnade utanför. Men beröm till alla SRS-are för fina rundor och tack till lagryttarna som även bjöd på spänning
.
Nu ser vi framemot 2:a omgången i Ponnyallsvenskan, som går på hemmaplan Jutagården 28/9!! Vi tror det kommer bli en lyckad och rolig tävlingsdag
// Anna & Anki