(Är ni fler som har foton från denna helg får ni gärna maila mig så jag kan förgylla detta inlägg lite till.. Både från Ponny och Häst-gänget)
.

I lördags var det dags för ponnyryttarna. Laget bestod den här omgången av 3 ekipage. Lovisa Melin, Ebba Paulsson och Linn Claesson. De gjorde ett toppenjobb. Trots att de red med en ryttare kort även den här omgången så lyckades de riktigt bra. De kom på en fin 4:e plats med laget.smiley Dessutom fick Ebba Paulsson till två kanonritter. Hon vann båda sina klasser med fina 70 och 72%. Grattis säger vi till Ebba och Tabasco. På samma tävling red även Julia Hellkvist och Moa Angshed individuellt.
Se hela resultatlistan här: http://online.equipe.com/sv/competitions/10930

Om du vet någon som vill vara med till 3:e och sista omgången kan man höra av sig till Marie Claesson. Det finns plats för en ryttare i LC.
.

I söndags var det dags för hästgänget. Det blev en väldigt framgångsrik dag och placeringarna ramlade in för SRS-gänget. Frida Berglin (fd Lindgren) på ridskolehästen Wanessa gjorde tävlingsdebut på bortaplan. Det märktes inte. Trots ganska tufft motstånd red de på fina 70% i första och 66 % i andra klassen. Det räckte till en vinst och en 6:e placering. Grattis Frida & Wanessa!smiley

Individuellt red också Michaela Sjölin och Johanna Öberg.
Laget representerades den här omgången av Elin Andersson, Åsa Alsterlund, Emma Hellkvist och Mikaela Jonsson.Elin var lagledare. Elin hade liksom Frida också en kanondag. Hon kom 4:a i förklassen 2:a i lagklassen med fina 65 & 69%. Även Mikaela fick en individuell placering. Hon red på 68,9 % vilket resulterade i en 6:e plats.
.
Elin o Chapman. (Tack elin för bilderna)

Laget vann den här omgången. Grattis till er alla! Bra gjort. smiley
Laget på prisutdelning. (Tack Mikaela för bilden)


.
Även på denna tävling var det med många hästskötare/supporters. Här ser vi Rebecka herin och Chappis.

Resultatet från hela tävlingsdagen hittar du här: http://online.equipe.com/sv/competitions/10926

.
Till sist vill jag bara önska alla dressyrryttare lycka till i nästa omgång.