I helgen som var genomförde Skultorps Ryttarsällskap en lyckad omgång av ponnyallsvenskan division 2 för ponny.

Det var första tävlingen som vi hade sen vi bytt underlag så det var med extra spänning vi såg fram emot den här tävlingen. Alltid lite nervöst innan man vet hur underlaget ska hålla under en hel tävlingsdag och innan man vet vad de tävlande tycker. Det var mycket beröm och det hördes bara positivt vilket är jättekul.

Alla funktionärer som kom gjorde som vanligt ett kanonjobb med att arrangera tävlingen på bästa sätt. Tusen tack till er alla! smiley

Skultorp hade många ekipage med under dagen. Totalt red våra 11 ryttare 19 starter under dagen. Hela tävlingen innehöll 99 starter. Följande ryttare tävlade denna dag:

Louisa Kjernald, Emma Ström, Tilde Sjöqvist, Benita Forsberg, Linnea Karlsson, Elin Liljegren, Linn Claesson, Frida Jonsson, Alice Johansson, Lina Sjöqvist, Julia Hellkvist.

Vi hade flertalet ridskolehästar med. Sunny, Svend, Newton, Mode, Rose och Chempion var med och tävlade med våra elever. Det var flera felfria och fina resultat under dagen men bäst lyckades Newton som placerade sig i AVD B med Tilde Sjöqvist. Grattis till er säger vi!

På privatponnyer lyckades också Linn Claesson placera sig 5:a i en klass och Alice Johansson blev 3:a i en klass.

Laget representerades den här omgången av Louisa, Linn, Frida och Benita. Reserv var Lina. Laget hamnade 5:a igen precis som förra omgången.

Lagledare är Anki och Anna som verkligen gör ett kanonjobb!

Resultatlänk hittar du här: http://online.equipe.com/sv/competitions/11062

.

Fotograf till de flesta bilder i detta inlägg är Sara Thorsell. Tack till dig för att du väljer att bidra med dina fina bilder. Sara var funktionär under den här tävlingen men valde att komma innan sitt pass för att fota lite. Det tackar vi verkligen för.smiley