Förra helgen var det dags för tredje och sista omgången av DIV III dressyr.
Ponnysarna tävlade på lördagen och hästarna på söndagen. Tävlingen gick i Mullsjö.

Ponnylaget bestod av Linn Claesson, Ebba Paulsson och Lovisa Melin. Det gick bra för laget och man kan lugnt säga att de avslutar på bästa möjliga sätt. Ebba Paulsson fick två fina vinster med sin Tabasco. De red på 67 och 74%. Lovisa får till ett superfint individuellt resultat på över 65% vilket är hennes bästa resultat hittills ihop med sin Buster.
Laget kom 2:a. Stort grattis!
(Bilden kommer från lagledaren Marie Claesson)

Hela resultatlistan hittar du här: https://tdb.ridsport.se/meetings/27263

Hästlaget bestod den här omgången av Johanna Bergman, Frida Lindgren, Michaela Sjölin och Emma Hellkvist. Även hästryttarna fick till en bra tävlingsdag. I topp var Frida Lidgren med Ridskolehästen Wanessa. De red ihop två fina individuella placeringar. En 2:a och 5:e plats på över 67 och 70 %. Johanna Bergman gjorde sin första lokala tävling på bortaplan och fick till två riktigt bra program på över 60% och fina 63,9% som bäst. En otroligt bra tävlingsdebut.

SRS-ryttaren Josefine Bengtsson och f.d. ridskolehästen Kråkan var med individuellt.

Laget hamnade totalt på en 4:e plats men totalt 3:a i serien. Otroligt bra jobbat. Stort Grattis.

(Foto: Emma Hellkvist)

Se hela resultatlistan här:

https://tdb.ridsport.se/meetings/27264