Här kommer lite information om upplägget på höstens temadagar:

På lovet startar vi med våra två första temadagar. Under måndag och tisdag är det därför ingen vanlig ridning. Kolla på schemat längre ned i inlägget om du står uppskriven.
De flesta står uppskrivna på en temadag samma dag som de vanligtvis skulle ha ridit men några grupper har fått byta dag. Detta för att vi anpassat temadagarna efter nivå så att alla ska känna att den är intressant och lärorik.

Här ser du schemat där alla våra elever står uppskrivna på minst ett tillfälle. (Vissa står uppskrivna på två.)

Vill du vara med på flera temadagar är det bara att du pratar med din ridlärare så meddelar vi vilka tillfällen som kan passa bäst för just dig. Om du inte kan komma på det datum som du står uppskriven ser vi helst att du kommer en annan dag. Prata med din ridlärare för att omboka ditt datum eller maila fanny@jutagardensstuteri.se .

.
Varmt välkomna. Vi tror det kommer bli riktiga toppenkvällar i stallet tillsammans med er. smiley

.
Alla dokument skyddas enligt lagen om upphovsrätt (URL 1960:729)