Lördagen 18/10 var det sista och 3:de omgången i ponnyallsvenskan div 2 ponny. Förklassen gick i LC+ och Lagklassen LB, dvs det var nu högre höjder och svårare bana än mot tidigare omgångar. Vi var ett gäng SRS-are som åkte iväg helt utan prestationskrav då de flesta av ekipagen inte tävlat på dessa nivåer tidigare! Vill berömma ryttarna-teamen för deras positiva inställning 🙂

Resultatmässigt hade väl inte SRS sin bästa dag men tror ändå att de flesta var nöjda med sin insats. Några lyckades riktigt bra: Elin Liljegren och Mode var felfria på LC+ och Linn Claesson och Tarzan felfria LB samt även omhoppningen! Grattis till er båda. Vi tycker att även flera andra ekipage gjorde stadiga och bra rundor och var värda ett bättre resultat denna dag. Så kul att se att kapaciteten finns där! Tror vi alla hade en lärorik och trevlig tävlingsdag, så det är bara att lyfta på hatten till övriga duktiga lag och deras ryttare 🙂

Sammanfattningsvis tycker vi att laget gjort en bra serie i höst. Vi har presterat många fina rundor och haft en härlig stämning varje omgång! Kul att vi fick vara lagledare för ett sånt glatt gäng!! / Anna och Ankismiley