Nu har lagledare Angelica Hoerschelmann hört av sig med glada nyheter. Det handlar om hästallsvenskan DIV II som avgjordes i söndags.

.
Det gick grymt bra för laget. Alla har verkligen varit superduktiga och bidragit till bra stämning. De har verkligen varit ett rolig lag att coacha skriver Angelica som lagt ned mycket tid på att åka med ryttarna till dessa tre omgångar. smileyDet var först tanken att hon själv skulle varit med och ridit men av olika anledningar blev det inte så. Trots det så hindrade inte det henne till att åka med ändå. Tusen tack till dig Angelica. Jag har hört från ryttarna att du också har gjort ett toppenjobb! Lagledarrollen är en viktig del i ett sånt här sammanhang.
.
Laget representerades av Ella Larsson-Cadmeja, Madeleine Ingerhage-Gina, Emma Hellkvist-Campanile 2 och Petra Dahl-Quite a Relief.
.
Det gick som sagt bra för våra ryttare och 2 individuella placeringar gick till MAdeleine Ingerhage som kom 5:a i 100 cm och Petra Dahl som kom 5:a i 110 cm. Grattis!
.
Laget kom på en 3:e plats för dagen vilket innebar att de slutade totalt 3:a i serien. Det var längesen SRS hade ett Div II lag på häst och vi får nog gå ännu längre tillbaka i tiden för att hitta ett liknande resultat. Ni har verkligen presterat. Tummen upp till er alla!smiley
.
Fullständig resultatlista hittar du här: http://online.equipe.com/sv/competitions/11284