Söndagen den 26/10 hade SRS en regional ponnyhoppning och vår årliga Royal cup.
Läs mer om Royal cup här:
http://www4.idrottonline.se/SkultorpsRS-Ridsport/Tavling/RoyalCup

Ridskolehästar som var med denna tävlingsdag var Mode, Chempion, Sunny och Newton.

Det blev en lyckad dag för många av våra SRS ryttare. Bland annat så placerade sig Tilde Sjöqvist och Newton KL i båda sina klasser. Lina Sjöqvist vann sin ena klass med Son of a Bitch, (sunny). Ella Lindegårdh och sin Charlie placerade sig i en klass och Linn Claesson med Tarzan II placerade sig i båda sina klasser.


Linn och Tarzan fick även pris för bästa kategori C och därmed vinnare av ett fint segertäcke från Skövde Ridsport.

.
Segrare av Royal cup 2014 blev Alva Hägg: (Foto Alva Hägg)

Alva Hägg från Grevagårdens RF vann Royal Cup på D-ponnyn Little Grannus och får därmed sitt namn ingraverat på det fina vandringspriset. Stort grattis! Lite extra roligt att just Alva vann priset är att hon började rida på Jutagården som liten och under flertalet år tävlade hon även för SRS.
.

Här hittar du reslutatlistorna från tävlingen: http://online.equipe.com/sv/competitions/11415