Höstlovet brukar alltid innebära en hel del aktiviteter på lovet. Så väl den här gången…
På söndag efter US Spökvandring var det många Stallassistenter som sov över. Flera stannade ända till torsdag medans andra sov någon enstaka natt här och där. De skötte sig kanonbra och vi fick mycket hjälp under dessa dagar. Bland annat så hjälpte de till på våra två temadagar under måndag och tisdag, sen så var det flera som hjälpte till med skötsel av stallet, in och utsläpp, klippning av hästar, fodringar osv osv. Ni är fantastiska! smiley Som tack för hjälpen erbjöd vi ridning både i form av uteritter men också i form av extra dressyrlektioner. Dessutom hade vi under måndagen en så kallad SA dag där vi pratar igenom hur arbetet under veckorna flyter på samt att vi hade vår traditionsenliga SA tävling i hoppning där Julia Knopp på Wanessa tog hem segern det här året. Alla var superduktiga och genomförde bra ritter.

Foto: Matilda Eek (Kommer inom kort)

På tisdagen var Ulrika Wass här och hade körning med dem. De hade först lite teori och därefter körde de Patron och Dalle. (Om någon tog kort från den här aktiviteten får ni gärna maila mig)

.
Roligt att så många valde att spendera lovet på Jutagården. Vi gillar verkligen ert sällskap! Hoppas ni haft ett lika bra lov som vi, Hälsningar Frida och Fanny