Ungdomssektionen bjuder in till käpphästhoppning och blåbärshoppning. Som vanligt är käpphästhoppningen ett perfekt tillfälle för dig som vill veta mer om hur det går till på en tävling. Dessutom är det en perfekt träning inför blåbärshoppningen där man får träna på banan med käpphästar ett par helger innan det är dags för själva blåbärshoppningen, då med riktiga hästar. De som är med på käpphästhoppningen får förtur att anmäla sig på ridskolehäst till blåbärshoppningen.
.
Käpphästhoppningen är 16/11
Blåbärshoppningen är 7/12
.

Tidigare år har blåbärshoppningen anordnats av tävlingskommiten men i år har US hand om både käpphäst och blåbärshoppningen. Roligt att vi har en Ungdomssektion som är så på gång. smiley Det är tack vare dom vi kan erbjuda dessa två aktiviteter till våra medlemmar. Tummen upp för en superduktig ungdomssektion. smiley
.
Här hittar ni all info om käpphästhoppningen:
.
Mer info om blåbärshoppningen kommer inom kort.