Ungdomssektionen
Datum: 2014-11-16
Plats: Jutagården

Klockan 14:00 började barn med föräldrar komma till sekretariatet för att anmäla sig till käpphästhoppningen och få sin blåbärslapp där man önskar hästar till blåbärshoppningen. Totalt sett så anmälde sig så många som 22 barn, kul tycker vi! När alla hade anmält sig så hälsades alla välkomna. Allt började med att barnen fick gå banan tillsammans med Emelie och höra hur det går till på en framridning medans föräldrarna fick berättat för sig vad det finns för olika funktionärsuppdrag på en tävling samt vad de olika funktionärsuppdragen innebär.
Så småningom hörde man ur högtalarna att första start var välkommen in på banan. Under tiden som barnen hoppade fick föräldrarna även testa hur det är att vara funktionär.
Alla barn var jätteduktiga, banan var inga problem och kexchokladen de fick efteråt verkade uppskattas.
Denna dag blev verkligen lyckad och vi hoppas att alla barn hade lika roligt som vi hade!