Ryttarsatsningen fortsätter att göra massa roliga och lärorika grejer… eller för all del jobbiga och svettiga grejer… smiley Igår var det dags för fysträning igen. Denna gång var deltagarna inbjudna till Friskis och Svettis och ett av deras Corepass. På bilderna och smsen jag fått efteråt kan man nog minst sagt säga att de kom upp i puls och mjölksyran fullkomligt sprutade ur öronen. De somnade nog gott i går kan jag tro.

.

I morgon bär det av för ytterligare en utbildningsresa. Förra gången var det ju ryttarträning på Arphus gård hos Pether och Per tillsammans med deltagarnas hästar och team. Den här gången får hästarna stanna hemma men ryttare och team åker på studiebesök på Ridskolan Strömsholm och därefter ska vi spendera två dagar på Sweden International Horse Show i Friends Arena. Vi kommer bo på hotell och gå på massa roliga tävlingar i dressyr och hoppning. Vi kommer även få se Sverigepremiär på Inomhusfälttävlan. Det blir nog spännande. Dessutom ska vi få se två intressanta och förhoppningsvis lärorika clinics i både dressyr och hoppning. Hoppclinicen hålls av förbundskapten Sylve Söderstrand och landslagstränare Henk Noren. Dressyrclinicen hålls av Tysklands dressyr och fälttävlands stjärna Ingrid Klimke. Som om inte det här vore nog så finns det shopping i världsklass… en hästälskares dröm. Det finns allt och mycket till. smiley

.

Kvar här hemma har vi bästa supporten. Patrik har hand om allt i stallet dagtid och Madeleine Axelsson och Frida Berglin har hand om lektionerna. Tack till er!