Här kommer ett inlägg från vår duktiga Ungdomssektion som genomförde deras första klubbtävling. Jag har hört jättemycket fint beröm efteråt. De tyckte att US gjorde ett minst lika bra arrangemang som tävlingskommitten brukar göra. smiley Det var välorganiserat och superbra stämning. Alla fick bra hjälp och det var helt enkelt en superlyckad tävling. Det märktes att US la ned hela sin själ och otroligt många timmar på detta. Tusen tack.
.
Här kommer deras inlägg:
.
Ungdomssektionen

Datum: 2014-12-07
Plats: Jutagården
.
Dagen började klockan 08:00 då sekretariatet öppnades och det var gemensam bangång. Klockan 09:00 startade det första ekipaget och ungefär vid klockan ett startade den femtionde och sista starten.
Det bjöds verkligen på många fina ritter varav många var utklädda, det var nämligen maskeradhoppning med pris för bästa utklädnad. Det var verkligen jätte många som var jättefint utklädda och det var svårt för oss i US att utse vilka som skulle få pris men tillslut enades vi.
.
Här följer resultatet; 1:a plats: Nikita Grundström, 2:a plats: Alma Sandelin, 3:e plats Moa Hedberg och 4:e plats Malin Sundell.
.
Denna dag var även Ella Larson och Kristina Granholm på Jutagården och sålde begagnad hästutrustning, ett kul initiativ tycker vi!

.
Vi i US tyckte verkligen att dagen blev jättelyckad och hoppas att de som kom upplevde detsamma, men för att lyckas med ett sådant här arrangemang krävs det en hel del och därför skulle vi vilja tacka Ann Lindgren och Sandra Johansson som var med och stöttade barnen under både framridning och framhoppning, Martina Hille Engvall och cafékommittén som ordnade så att fiket var öppet, Eva Högström som ställde upp som sjukvårdare och Matilda Hofstedt som var banansvarig under dagen. Slutligen skulle vi även vilja tacka Alla föräldrar som kom och hjälpte till dels dagen innan med banbygget medans barnen var i stallet och fixade sina hästar inför dagen därpå och dels för att ni var så bra funktionärer och Annika Persson som ordnade med fina granar och granris som vi pyntade med, det blev jättefint!

Ungdomssektionen har såklart även tagit en hel del bilder under dagen:

(De fem sista är tagna av Annika Persson, Anna Claesson och Annelie Ottosson)