I söndags var Jag, Frida H och Cecilia iväg till Vårgårda på fortbildning för alla hoppdomare och överdomare. Vi blev uppdaterade på det nya TR och gick igenom flertalet ändringar som börjar gälla nu 2015. Vi uppmanar alla tävlingsryttare att sätta sig in i detta innan ni åker ut på er nästa tävling. Det är er skyldighet att känna till och följa dem. Tävlingsreglementet finns på http://www3.ridsport.se/Tavling/Tavlingsreglemente/

.
I måndags var Jag och Frida H i Vara på fortbildning för alla som utbildar grönt kort. Det mesta är sig likt. Så vi kommer köra liknande upplägg på våra Gröna kortet kurser som vi gjort tidigare år. Kursen består av totalt 6 träffar och vi startar upp vår kurs redan nu på tisdag den 20/1. Kostnad 400:- (800:- för icke medlemmar) Föräldrar till elever på ridskolan räknas som medlemmar.
Anmäl dig på horsemanager eller via mail fanny@jutagardensstuteri.se