Nu har det snart gått en vecka sedan ridlägeranmälan öppnade. Kl 08.00 satt vi som sagt redo för att ta emot er anmälan. Det var full rulle och inom loppet av 5 minuter hade vi passerat 75 anmälningar.

Nu har vi nog fått
ganska bra ordning på era anmälningar och det verkar som om alla kommer få plats
på det läger man önskat. I år hade vi tur och det var större spridning på
anmälningarna vilket innebar att jobbet för oss var lite lättare. Läger 1 och 3
är preliminärt fulla och vi har stängt dessa två läger för anmälan men
eventuellt kan det finnas någon plats, i alla fall på egen häst.

Totalt så har det anmält sig 90 stycken till sommarens ridläger och vi är jätteglada över att så många vill spendera tid med oss och våra hästar.

Vi har gått igenom inbetalningarna för
anmälningsavgiften och har försökt göra vårt bästa vad det gäller hästutdelningen. Vissa läger har varit svårare än andra och här har vi tvingats dra lott mellan deltagarna. Vi hoppas att alla får en häst som man blir nöjd med. Det är fortfarande ett par frågetecken vad det gäller hästar på läger tre som gör att vi tvingas avvakta med anmälningslistan lite till. Hoppas ni har tålamod att vänta ytterligare ett par dagar.smiley