Äntligen! Som ni väntat… och nu är det faktiskt dags. Dagen som mååååånga väntat så otroligt lääääänge på.
Här kommer en preliminär anmälningslista. (OBS hästarna är preliminära och kan komma att ändras vid behov. Dels under tiden fram till lägret men också under lägrets gång.)

Förklaring till er som ska gå på läger 3: (Det kanske kan minimera ett par telefonsamtal om alla ser förklaringen till varför det blivit som det blivit.smiley)
Det var lite, eller snarare väldigt knixigt att få till hästutdelningen på erat läger. Redan ett par minuter över 8 den 1 februari räknade vi till 22 anmälningar och vi bestämde att stänga lägret. (Vi har 25 platser så det kändes som om vi hade lite marginal ifall det strulat med hemsidan/anmälan för någon under denna hektiska morgon. Problemet på detta läger, vilket vi vare sig kunde förutse eller varit med om tidigare var att alla dessa 22 anmälda ville ha ponnyer. Vi har bara 16 ponnyer så ni kan ju förstå att det blev en liten knivig situation. Trots att vi var 5 personer denna dag så fanns det ingen chans att hinna med att gå igenom alla hästönskemål på ett fåtal minuter. Då hade vi ju givetvis kunnat stängt lägret efter 16 anmälningar. Nu har det hur som helst gått ett antal veckor och vi har pusslat hit och dit och vi känner nu att vi kan presentera ett alternativ som vi tror på. Några, eller rättare sagt många av er har tyvärr inte lyckats få någon av era önskehästar. Vi har verkligen försökt att tilldela en häst som vi tycker är lämplig och som vi tror passar. En häst som ni säkerligen kan få ett riktigt roligt läger tillsammans med. Hoppas ni också ser så på saken. Slutligen vill jag bara säga det att vi verkligen ser fram emot detta läger riktigt mycket och den här situationen tyder ju på att ni alla är ungefär lika gamla, ungefär lika långa, gillar ungefär samma typ av hästar osv osv, ganska lika med andra ord. Det kommer nog bli ett kanonläger. Vi är superglada att alla som ville faktiskt fick plats att gå denna vecka.smiley