Två temadagar har genomförts under de senaste veckorna. Hästens dag som var i lördags där Ella Johansson och Julia Knopp ansvarade för aktiviteten. Det blev tipspromenad, fika, rykttävling och lekar i ridhuset. Det var 16 barn som kom på temadagen och Ella och Julia var nöjda när dagen var slut. Hoppas ni hade roligt!

.

Den andra temadagen var fredag den 20/2 och handlade om dressyr. Det var del 1 av 4 och dressyrdomare Carina Andersson kom för att berätta mer om hur en domare tänker.

Det var fullsatt på läktaren och ett 50 tal ryttare och föräldrar lyssnade intresserat på Carina när hon delgav sin kunskap. Vi ser fram emot fortsättningen som är nu på måndag där vi kommer att få se ett antal LC ryttare rida samtidigt som Carina berättar vad man vill se av ryttare som tävlar ett LC program.