Denna vecka har vi två temadagar. Idag, måndag kl 18 är det programridning LC:2. Dressyr domare Carina Andersson berättar hur en domare tänker, vad som är viktigt att tänka på som ryttare, hur hon ger poäng och vad som kan resultera i poängavdrag. Undertiden Carina pratar kommer vi att få se 6 ekipage som rider olika programdelar ur LC:2 programmet.

Rebecka Herin-Solero
Tilde Sjökvist -Newton
Johanna Öberg – Sir Eskil
Elin Andersson – Timon
Julia Wigholm – Svend
Louisa Kjernald – Yaya

Denna temadag är ett perfekt tillfälle för alla er som ska vara med o tävla i påskacupen eller för er som ska ta märke 3. Såklart är denna temadagen även bra för er som tävlar andra dressyr program då mycket av tänket är samma även i andra program.
LC:2 är nytt för i år så denna temadag kan vara ett bra ochatrine roligt sätt för dig att lära dig programmet.

Anmäl dig på Horsemanager.
Välkomna.

.
På onsdag är det en temadag som handlar om bestämmelser på tävling. Cecilia Angshed berättar om de nya TävlingsbestämmelserTävlingsbestämmelser na för 2015. Hon talar om vilken utrustning man får ha, vad man som ryttare har rätt till inne på banan om något oförutsett skulle inträffa och massa andra viktiga saker som är bra att känna till. Självklart är även alla föräldrar välkomna. Ni utgör ju en viktig del i tävlings teamet och då är det bra att ni är så insatta som möjligt
Det blir så mycket lättare att hjälpa era barn då.

kl 17.30 Dressyr
kl 19.00 Hoppning

Man får självklart gå på båda.

Anmäl er på Horsemanager.
Varmt välkomna.

.
När det är temadag är det inga ordinarie ridlektioner den dagen.