Jag skrev i ett tidigare inlägg att Jazmin var utlånad på prov för ett eventuellt senare köp. Allt gick jättebra under prövotiden och Jazmin trivdes superbra hos den nya familjen. De har nu beslutat att köpa henne. Vi är jätteglada för detta och önskar Vilma och familjen Andersson-Rannikko ett stort lycka till. Något som är extra kul är att hon inte flyttar särskilt långt. Bara ett par gårdar bort. En annan sak som också är roligt är att hon kommer till Jutagården en gång i veckan när Vilma har sin träning.

För oss känns det verkligen som vi hittat det perfekta hemmet till Jazmin. Det
kunde inte blivit bättre. Det syns på hela hästen att hon är älskad och
riktigt lycklig. Ska bli spännande att följa detta ekipage i framtiden.

Vilma och Jazmin: (Foto Linnea Rannikko)Jazmin tillsammans med hennes nya hästkompis:.
_________________________________________________________________________________
Vi är otroligt glada över tiden som Jazmin varit hos oss och vi har många fina minnen tillsammans med denna ponny. Historien hur hon kom i vår ägo är lite annorlunda. Jazmin var nämligen kvar på Jutagården när vi flyttade in och tog över verksamheten sommaren 2006. Hon hade varit här på inridning och sedan blivit kvar. Meningen var att ägarna skulle kommit och hämtat henne men av olika anledningar blev det inte så utan hon blev kvar ett litet tag till. Hon gick med på ridläger den sommaren och när ridskolan startade var hon fortfarande kvar. Till slut blev det så att ett litet tag blev längre och längre och det slutade till sist med att vi köpte henne. Något som vi absolut inte ångrat, tvärt om. Under dessa år har hon bjudit på många höjdpunkter. Hon har varit ute och tävlat med många olika elever i både hoppning och dressyr. Under en tid var även ridlärar-Åsa ute och tävlade med henne och Åsa har alltid tyckt att Jazmin är en trevlig ponny. Jazmin har gått med på allt ifrån ridlekislektioner till träningsgrupper i både hoppning och dressyr. Hon kan ibland vara en bestämd dam men med rätt ryttare bjöd hon alltid på en fin och trevlig ridkänsla.

Jag vet att Jazmin varit mångas favorit under årens lopp. Och till er…

…kommer här ett litet fotoalbum med fina minnen från tiden som hon varit hos oss. (år 2006-2014)