I helgen genomfördes en mycket lyckad tävlingshelg. Traditionsenliga påskacupen som är en tvådagars tävling i både hoppning och dressyr där det ekipaget med bästa resultat i båda grenar tar hem cupen. Som vanligt är det riktigt många starter och det är verkligen roligt att det fortsätter att finnas så många tävlingsintresserade i klubben. Det fortsätter att fylla på med nya tävlingsdebutanter underifrån samtidigt som våra erfarna ryttare klättrar uppåt i klasserna. Det fanns ryttare som red i klasser från Märke 2 upp till LA dressyr och från bomklass upp till 110 cm och LA hoppning. Vi bjöds på fint väder och en toppenstämning under dessa två tävlingsdagar.smiley Tack till alla som bidrog.

Alla deltagare i Påskacupen 2015. (Totalt 37 ryttare)

Här hittar du resultatet från dressyrtävlingen: http://online.equipe.com/sv/competitions/12205

Här hittar du resultatet från hopptävlingen: http://online.equipe.com/sv/competitions/12207

Resultat Påskacupen:

Häst:
1:a Josefine Bengtsson – Let´s Dance
2:a Johanna Öberg – Sir Eskil / Diamonds Iceman
3:a Jonas Kjernald – Aragorn

Ponny:
1:a Tilde Sjöqvist – Newton KL
2:a Josefine Ottosson – Geert
3:a Rebecka Herin – Solero/Diamonds Iceman
4:a Emilia Nilsson – Obelix KL
4:a Louisa Kjernald – Yaya
6:a Kristina Granholm – Elwis
7:a Sara Ahlqvist – Chempion
8:a Sigrid Borg – Tambo
8:a Frida Jonsson – Queen