Igår var jag och Frida i Växjö över dagen och köpte en ny ponny. Torpalyckans Effeect. En treårig D-ponny valack som vi tror och hoppas väldigt mycket på inför framtiden. Han är verkligen jättefin!Läs mer om stuteriet han kommer ifrån på www.torpalyckan.se

Torpalyckan var verkligen ett superhäftigt stuteri med massor av fina new forest ponnyer.
De hade ett 60 tal ponnysar i olika åldrar. Alla New forest. Allt ifrån unghästar i olika åldrar till föl och fölston. De hade fått 2 föl i år men väntar ytterligare ett 10 tal föl i år. Vi fick även åka runt och kolla på de olika unghingst-flockarna. Det var bland annat ett 10 tal 1 års hingstar och ett 10 tal 2 års hingstar. Uppfödarna själva tror och hoppas att det finns flera kommande godkända hingstar bland dessa ponnysar. Det var verkligen imponerande och det är jätteroligt att vi kan handla häst på det här sättet. Direkt från uppfödarna.smiley Vi hoppas att vi får möjlighet att återkomma till Torpalyckans stuteri någon gång i framtiden då vi gärna köper fler fina ponnys härifrån. Det fanns ju ett ok utbud att välja på om man säger såsmiley
Dessutom hade de en väldigt bra lösning på stall kombinerat med lösdrift likt det stall vi funderar på att bygga. Det gav oss många tips och idéer på bra lösningar. Jättekul!

.
Här kan ni se mer av Effeect i hans annons som låg ute på hastnet:
Visst är han en riktig snygging!smiley