Våra fantastiska ridskolehäst Freja är såld.Freja är såld till en vuxen ryttare som bor i Varola som ska ha henne som ridkompis till sig själv och till sina barn. Personen i fråga ringde av en slump till oss för en tid sen för att hon var på jakt efter en ny bästa vän efter att hon hade fått ta bort sin gamla häst. Vi hade ju egentligen ingen direkt till salu men efter en stunds funderande kom vi fram till att Freja skulle passa hennes önskemål väldigt bra. När vi ringde tillbaka och sa att ponnyn som hon kan komma o provrida heter Freja blev det positiva reaktioner. Hon hade nämligen varit ute på vår hemsida och då fastnat för en specifik häst… nämligen Freja. Ulrika som hon heter har nu varit här vid ett flertal tillfällen under våren för att bekanta sig mer med Freja. Hon har ridit enskilt och i grupp på lektion. De passar jättebra ihop och allt känns riktigt, riktigt bra. Vi har nog verkligen hittat ett superbra hem till vår fina Freja och det märks att hennes nya ägare tycker väldigt mycket om henne. Bara det är ju självklart värt massor.
Freja köptes in till ridskolan som 6 åring och har alltså varit hos oss sedan 2010. Freja är en väldigt mild och godhjärtad häst som alltid gör så gott hon kan. Hon är väldigt fin, lite som en stor häst i kroppen. Freja är kanske ingen tävlingsponny men däremot har hon många andra kvalitéer och vi har mängder med minnen som vi vill försöka föreviga. Här kommer lite bilder för att hjälpa till lite på traven.

Vi vet att det är många som kommer sakna henne… inte minst familjen Hoffstedt som hyrt henne under våren ett par dagar i veckan:
Men som tur är kommer vi få ha kvar Freja i ytterligare några veckor. Hon ska gå med på de tre första ridlägren och därefter, v.28 åker hon till sitt nya hem. smiley Vill någon komma ut och pussa lite på Freja innan hon åker så är man självklart hjärtligt välkommen ut.