I fredags köpte vi en stor häst till ridskolan. Make it Possible, även kallad Micke eller till och med Snygg-Micke som han började kallas efter att han gick till final på fölvisningen 2007 med omdömet stora rörelser och stor hoppkapacitet.
(FOTO: familjen Wahlberg www.grevagarden.se)
Micke är en valack på 7 år, ca 165 cm, svenskt halvblod e. Fetcher N u. Make My Day ue. Acacio. Uppfödd och köpt av Lotta Wahlborg här borta på Grevagården.

Micke har varit Lottas egen tävlingshäst och både hon och hennes dotter Jonna har tävlat honom i hoppning upp tom 110 cm hoppning.

Familjen Wahlberg äger fortfarande mamman Make My Day och hon har tävlingsmeriter tom 130 hoppning:
(FOTO: familjen Wahlberg, www.grevagarden.se)

Micke har visat sig vara en trevlig häst som är lite av det lugnare slaget. Han är välutbildad och fin att rida i både hoppningen och dressyren. Vi är jätteglada över att vi hittade denna häst och att vi fick köpa honom.
Vi känner att Micke passar otroligt bra in på Jutagården och vi är oerhört stolta över att kunna presentera ytterligare en fin lektionshäst. Vi är övertygade om att han kommer passa många av våra elever. Vi ser fram emot att få lära känna denna goding mer.