Saker blir inte alltid som man tänkt sig och Solero kommer att vara kvar på ridskolan. Hon är alltså inte såld som det stod i ett tidigare inlägg men däremot tänkte jag att hennes fina bilder kunde få glänsa här på bloggen ändå. Så håll till godosmiley Här kommer en liten berättelse om vår ridskoleponny Solero.
Solero är en ponny som vi köpte direkt från starten 2006. Hon köptes in som en tävlingsponny då hon hade fina resultat i främst hoppning. Solero har genom åren fungerat mycket bra. Hon har gått med både nybörjare och tävlingsryttare.Vi har skojat och sagt att Solero kan verkligen vara två olika ponnyer. Solero & Soleja. Solero är den lugna och lite långsamma ponnyn som oftast träder fram med de lite mindre erfarna ryttarna… Soleja är den pigga och snabba ponnyn som till och med kan bli lite busig ibland. Soleja visar sig med de mer erfarna ryttarna.
Solero har varit ute och tävlat med många elever i både hopp och dressyrlag.Väldigt ofta har hon haft rosett med hem. Hon har flertalet gånger blivit klubbmästare och under vårterminen så genomförde hon en DIV III serie med flertalet individuella vinster och placeringar med ridskoleryttarna Sandra Johansson och Rebecka Herin. Roligt att hon fick visa upp sig från sin bästa sida. Med blågula rosetter dinglandes från tränset. Fina, fina Solero!

Vi är glada över alla de här åren som du förgyllt vår ridskola och tagit så väl hand om våra elever. Du har gjort ett toppenjobb. smiley Nu blickar vi framåt och ser fram emot ytterligare år tillsammans med dig. Vi är glada över att ha kvar dig på ridskolan och vi vet att många elever håller med. Det blir nog en glad överraskning när dessa kommer tillbaka i höst och ser att du fortfarande står kvar i din box. smiley

.