Roligt att så många vill representera klubben ute på tävlingsbanorna.I år har vi ökat antalet licensryttare till 60 från fjolårets 46.

Aldrig någonsin har tävlingsengagemanget varit så stort. På SRS facebooksida kan man läsa om framgångarna. Det finns mycket kort upplagda från ryttare från olika tävlingsplatser runt om i kringliggande kommuner och län. Roligt att vi alla får följa er när ni delar med er. Extra kul att se är ju att det gått så bra med flertalet fina placeringar i både hoppning, dressyr och fällttävlan.

I våras hade vi lag i dressyr DIV I ponny och häst, Div III dressyr ponny, Gota hoppning för ponny och häst. Nytt för Skultorp är att vi aldrig tidigare haft DIv I lag i dressyr. Här ser ni ponnygänget efter en fin placering i en av omgångarna:
Div III gänget i dressyr firade efter avslutad serie med tårta och restaurangbesök:I höst kommer SRS ha lag i div II hoppning för ponny och häst. Vi håller tummarna för er och alla andra som är ute och tävlar individuellt under året som är kvar. Lycka till!