Nu har det hänt lite nytt på hästfronten igen. Närmare bestämt så har det flyttat in tre nya hästar under de senaste dagarna.

Corryard Patch
Detta är en söt C-ponny som ridskolan lånar av Amanda och familjen Kyrk. Hon är en irländsk import född 2008 som Amanda har haft i ett par år. Du känner kanske igen Patch? Hon har varit här och tränat på ridskolan, de var här på ridläger i somras samt att Patch och Amanda varit ute och tävlat tillsammans i rödsvarta färger. De var bland annat med i Gotacupen i våras där SRS-laget kom på 2:a plats vid andra och tredje omgången samt att de kom på 3:e plats totalt i cupen. Patch och Amanda var i god form och kammade även hem en fin individuell vinst i stilhoppningsklassen som gick på hemmaplan i början av juni.
Patch är från och med september utlånad till ridskolan på heltid och kommer gå med i vår verksamhet. Vi är jätteglada över att få låna denna fina ponny och vi ska göra allt vi kan för att hon ska trivas riktigt bra hos oss.
Elwis
Ponnyn Elwis är tillbaka på Jutagården men den här gången är det inte Kristina Granholm som har honom som foderhäst utan istället familjen Nilsson dvs Emilia, Amanda och Annika. Elwis ägs av en person som arrangerar ridläger på somrarna och hyr ut hästarna den andra delan av året. Vi är jätteglada över att ha tillbaka Elwis på Jutagården men framförallt för att välkomna familjen Nilsson till inackorderingsgänget på Juta. Hoppas ni ska trivas hos oss och lycka till med ert “nya liv” och den omställning som krävs när man “blir med häst”.smiley

Virabella
Efter ett år med låneponnyn Elwis var det nu dags för Kristina Granholm att köpa egen häst. Kristina har som mål att gå på Ridsportgymnasiet Strömsholm nästa år och då måste man ha stor häst. Virabella är ett sto vid namn Virabella född 2005. Hon är ett svenskt halvblod med härstamning Camiell-Flamingo Z, Herkules. Vi tycker det är jätteroligt att Kristina hittat denna fina häst och vi ser fram emot att få hjälpa dig med träningen. (Foto:Kristina Granholm)