Kick-off

Ungdomssektionen
Datum: 2015-09-19
Plats: Jutagården

Kick-offen började 16:30 och då kom 7 barn och 3 vuxna till Jutagården. Det första vi gjorde var att alla fick gå en klurig men rolig tipspromenad bestående av 11 frågor runt ridhuset. Utslagsfrågan var att man skulle gissa hur många kg hö det fanns i en höpåse. Därefter lekte vi lite roliga lekar, bland annat ”handklappleken” och dunken. Under tiden kunde man köpa lotter för att få chans att vinna mystiska paket. Lotterna såldes till höger och vänster och spänningen om vilka som skulle bli vinnarna var hög.

Nästa aktivitet på agendan var femkamp. Grenarna varierade mellan allt från att kasta äpplen i vattenhink till irländsk julafton. Alla kämpade på riktigt bra och kampen om förstaplatsen var mycket jämn. När femkampen avslutats var deltagarna nöjda, glada men också hungriga. Då passade det ju perfekt att grillen var startad! Så det var bara att lägga upp sina korvar och börja grilla. Under tiden som maten åts så passade vi i US på att presentera vinnaren av tipspromenaden som var Vera Sandelin med hela 8 av 11 rätt, hon hade även rätt på utslagsfrågan. Vinnarna av femkampen blev Kristina Granholm, Jonas Kjerlnad och Louisa Kjernald, kampen var oerhört jämn. Därefter drogs lotterna och fyra fina paket innehållande olika chokladkakor delades ut.

Kick-offen avslutades runt 18:30. Det var en mycket lyckad och trevlig kick off och alla verkade mycket nöjda och glada efteråt. Och vi med såklart!

_______________________________________________________________________________________________________________

Lekdag i samband med fixardag

Ungdomssektionen
Datum: 2015-09-20
Plats: Jutagården

Klockan 10:00 startade dagen med flaggan och därefter lektes det massor med olika lekar, bland annat viskleken, kramleken, packade sillar, fångarna på Jutagården och nöffleken.
Vi blev en liten skara barn, men med gott humör och mycket skratt hade vi ett par mycket roliga timmar. Efter några timmars lekande var alla hungriga och vad passade då inte bättre än korv med bröd, kakor och saft? Stort tack till Granholm Konsultation AB som bjöd alla som jobbat och lekt på detta!