Nu är propositionen till KM Hoppning den 8/11 klar.

Läs här:

Alla som anmäler sig godkänner i samband med sin anmälan att man läst igenom och därmed godkänner propositionen.

Anmälningsstart på Tdb är 20/10.

Ridskoleryttare måste boka sig på ridskolehäst. Första dag för detta är 20/10 kl17.30 i café krubban. De som ska rida Km klasserna har förtur övriga ryttare kan anmäla dig från 27 /10. Elever måste ha pratat med sin ridlärare och rådfråga om häst o höjd innan man bokar sig. När man bokat sig på en häst ska även ryttare på lektionshäst anmäla sig på Tdb. (bokningslistan för ridskolehäst kommer sitta uppe i stallet från o med tisdag kväll. Man förenas skriva upp sig med godkännande från sin ridlärare.)

Välkomna. Vi hoppas att många tävlingsryttare är sugna på att göra upp om titeln klubbmästare i hoppning 2015.