(Tack familjen Sjöqvist för att ni hör av er och berättar om allas vår älskade Newton. Det är många på ridskolan som saknar honom så jag vet att detta blir uppskattad läsning för många.)
.

Här kommer en hälsning från Newton KL och hans nya familj!

Oj va tiden går fort, det har redan gått 6 månader sedan vi köpte Newton och han flyttade från Jutagården. Ja, vi stortrivs med denna härliga ponny och tycker väldigt mycket om honom! Även han verkar trivas med oss och vara nöjd med sitt nya liv och nya hästkompisar.

Både när det gäller ridning och i hantering är det en rolig och spännande resa vi gör med honom. Tex han är bara 7 år och därför ibland lite ovan när gäller saker som han inte gjort så ofta. Ja, vi har fått tränat på tvättning och spolning med vattenslang, bli klippt med maskin, lastning på transport, acceptera hovslagaren ovs. Antagligen så många gånger han stått och skeptiskt tänkt: -VAD är detta och ska JAG behöva göra det? Men Newton har ju är väldigt lugn och trygg och därför accepterat nya saker relativt fort. Så nu står han blickstilla vid maskinklippning, går på transporten själv och blivit kompis med en hovslagare! Fast tycker fortfarande att tvättslangen är en huggorm men, men, han accepterar den i alla fall 😉 Träning- och tävlingsmässigt går det också bra för Tilde och Newton. Kul att se hur de båda två utvecklas ihop och nu blivit ett så stabilt ekipage. Planerar prova GP-ponnykval i vinter/vår och sedan LA-hoppning om formkurvan forsätter lika bra. Men vi skyndar långsamt och vill ha en kul resa på vägen….

Stort tack för att vi fick köpa denna mysiga och duktiga ponny! Hälsn Fam Sjökvist