Nu är höstlovet över och alla aktiviteter har passerat förbi fortare än fortast. smiley
Saker vi hunnit med är bland annat en väldigt lyckad Prova-på-ridning under två dagar där vi bjöd in alla elever som står på kö hos oss. Det var massvis med barn, syskon, föräldrar och anhöriga med ute i stallet för att delta i denna aktivitet. Totalt hade vi närmare ett 40-tal barn här. Våra underbara Stallassistenter gjorde ett förstklassigt jobb med att välkomna och ta hand om alla på ett otroligt bra sätt.

En av dagarna hade vi löshoppning tillsammans med stallassistenterna och våra fina unghästar Robina, Effeect, Navarino och Santiago. De var jätteduktiga och vi är sugna på att göra det snart igen.

En annan red vi och våra SA ut i skogen med hästarna. Det var ett stort gäng som red ut på en härlig tur i höstsolen.

På torsdagen var det dags för vår SA-dag. Denna dag var det enbart fokus på stallassistenterna och deras ridning. De fick välja om de ville hoppa eller rida dressyr. På dressyrlektionen handlade det mycket om form och lösgjordhet och på hopplektionen var det träning av banhoppning och inverkansridning. Ett slags genrep inför kommande KM. Efter ridningen var det lunch och därefter ett SA-möte där vi gick igenom hur de tycker att deras arbete under veckorna fungerar. Det är alltid lika roligt med dessa möten. Mycket bra saker diskuteras och det känns alltid som vi kommer fram till nya bra grejer som förbättrar deras arbete.

Under hela veckan har våra SA fått bo här på Jutagården och många passade på att tillbringa mycket tid här under lovet.

Under veckan har vi dessutom haft en del privatlektioner för elever som velat träna extra.

En morgon när jag kom åkandes på grusvägen till stallet möttes jag av två fina ekipage som var på väg ut till skogen. Det var Emma Engström och Åsa Alsterlund som red vår fina Effeect och Robina.

Ungdomssektionen har haft en spökvandring med en otroligt stor uppslutning. Jag tror det var närmare 50 deltagare som kom till stallet i lördags kväll för att gå den läskiga spökvandringen. Det kommer säker ett inlägg från dem lite senare i veckan då de brukar vara duktiga på att återberätta deras roliga aktiviteter.

Tack allihop för ett roligt höstlov. Alltid kul med full aktivitet på Jutagården.smiley