Den 22 december var det sista dagen på ridskolan innan vi gick på jullov. Vi vill tacka alla elever för ytterligare en rolig termin tillsammans. Ni gör vårt jobb till det bästa man kan tänka sig.smiley Tack för all omtanke och fina julklappar. Ni skämmer verkligen bort oss. Stora kramar från oss alla ridlärare Fanny, Frida, Elin och Frida.

Så här en bit i på jullovet hoppas jag att jul och nyår varit bra. Kul att så många väljer att fortsätta med sin ridning hos oss. Vi är glada för förtroendet och ska göra allt vi kan för att ni ska få ut mesta möjliga av terminen. I nuläget håller vi på för fullt och planerar era ridlektioner, bokar in roliga temadagar och en efterlängtad grönt-kort-kurs som börjar redan i januari. Mer info kommer sen när ridskolan drar igång igen v.2. Varmt välkomna.

Tills dess kan du gärna gå in på Horsemanager om du inte gjort det innan. Alla elever ska nu ha blivit tilldelad en grupp. Gå gärna ut och kika så det ser rätt ut. Ett fel som dykt upp är att en del har fått flera medlemskap registrerade automatiskt på er faktura. Vi vet inte vad det är som gjort detta fel men ber er att dubbelkolla så det säkert är rätt. Vad vi vet så verkar det vara ni som rider två/flera gånger i veckan och/eller är SA. Ni har fått ett medlemskap / grupp ni är med i vilket är helt galet. Vi har kontaktat vår support och bett honom åtgärda problemet inför framtiden. Hoppas ni har överseende med detta. Vi kommer göra en check på de vi misstänker och reglera detta i efterhand. Upptäcker du detta fel kan du själv bara dra av en medlemsavgift så reglerar vi detta i efterhand sedan. Beklagar ännu en gång att det blir lite trassligt. Hör av er om ni undrar över något.