I morgon är det dags för uppstartsvecka och vi vill passa på att hälsa er hjärtligt välkomna tillbaka till en ny härlig termin på Jutagårdens Ridskola. Alla grupper startar nästa vecka (v.2) med undantag för ridlekis som startar veckan 3 och våra två nya nybörjargrupper på onsdagar och fredagar som startar v.4.

Jag har idag mailat ut ett utskick till alla elever med information gällande terminen, måldokument mm. Har du inte fått mailet ber jag dig att kontakta mig snarast då det kan vara så att din horsemanager-mail inte fungerar.

Jag bifogar infobrevet som ni fick i mailet här:

Schemat med hopp, dressyr och markarbete:

Gruppförslag vid igenridning:

Måldokument som du gärna får dylla i så snart som möjligt och lämna eller maila till din ridlärare:

Varmt välkomna hälsar Jutagårdens Ridlärare och övrig personal som längtar efter att få träffa er alla igen! 🙂