Under jul har det varit full aktivitet på Jutagården. I stort sett alla hästar har varit utlånade och det har varit en riktigt mysig stämning i stallet bland alla människor och hästar.
När den efterlängtade snön kom så blev det verkligen jullovskänsla på riktigt!

Här kommer lite bildhälsningar från våra ryttare och deras hästar:
Vera och Alma Sandelin på Orkan och Obell en härlig vintertur barbacka i snön på nyårsafton.
Obell och Orkan har hemmagjorda nyårshattar med mycket bling. En hungrig mamma Matilda som vaktar russ och äter mat som familjen lagat på Muurikkan i skogen.Och till sist pappa Stefan och Obell som kör någon variant av mannen som talar med hästar…smiley

________________________________________________________________________________________

Fina Eva och Maggi en solig vinterdag:_______________________________________________________________________________

Elin och Timon på en härlig uteritt i skogen med syrran Sara och fina Chappis.

_____________________________________________________________________________En hälsning från familjer, hästar och ryttare som gjorde en härlig vinterutflykt tillsammans. Några red, andra gick och någon tog bilen till jägarnas vindskydd borta vid Ringvägen. Där fick ponnyerna hö och täcken. Barn, ungdomar och vuxna grillade korv och marshmallows. Allt var alldeles precis exakt så mysigt som på bilderna. Vi är så glada att vi får vara med hästarna det här jullovet med.
Tack för att ni delar med er av era upplevelser och härliga stunder under jul. Vi vill tacka för dessa veckor ni spenderat på Jutagården. Ni har tagit hand om våra hästar på ett utmärkt sätt. De har verkligen mått som riktiga prinsar och prinsessor med förstklassig skötsel var eviga dag. smiley