Igår KL 15.00 gick startskottet för anmälan till årets sommarridläger. Vi satt som vanligt samlade en hel hög inne hos Frida och Johan för att göra vårt bästa så att anmälan skulle flyta på så smärtfritt som möjligt. Det är en stor dag för många, det vet vi. (Det var jag, Frida, Johan, Mathias, Inger och Elin)

Nedräkningen på hemsidan strax innan den öppnar:

Klockan slog 15.00 och direkt rasslade det till i mailboxen.
Det var minst lika högt tryck i år och det märktes att många satt redo för att få in sin anmälan direkt där den öppnade.
46 anmälningar kom in redan 15.00. smiley
Kul att så många åter igen vill spendera sommaren på Jutagården.

Populärast i år var Läger 3 och 5 som snabbt blev fulla.

Det känns i alla fall som att det var ganska bra spridning på anmälningarna i år och vi behöver nog inte flytta om så jätte många personer. (Puhh! andas ut smiley) Vi har fått ganska bra koll så här långt tror vi. På vissa läger kommer det bli tufft att få sin lägerhäst så om det är viktigare än att få en plats på just ett specifikt läger kan man kanske behöva byta vecka.

Vi hoppas att vi kan presentera ett första utkast på anmälningarna i slutet av veckan.

Tills dess ber vi er att ha tålamod.smiley