Frida, Johan, Noak och Vilmer har varit uppe i Boden (120 mil härifrån) och hälsat på Johans syster med familj som bor där uppe.. Det blev umgänge med släkt och vänner som tagit sig från olika delar av Sverige hela vägen dit upp. Det var stort 50-års kalas för systern Kerstin, mycket snö, skoterturer och en hel del skidåkning. Dom var där uppe i en vecka och under tiden har Elin bott och haft hand om Fridas lektioner. Patrik, Viktoria, Inger och Jag har också gjort en liten insats för att arbetet på och omkring gården ska rulla på i Fridas frånvaro.

Här kommer lite bilder tagna av systern Marianne
Skotertur i norrlandsskogarna:Noak och vilmer bakom skotern:Frida och Johan värmer sig en stund:
Noak och Vilmers kusiner från Boden:
Noak och Vilmers kusiner och farbror från Malmö och faster från Varnhem:
Alf och Rakel som många av er känner igen från våra ridläger bland annat:Johans systrar Marianne från Varnhem och Anette från Stockholm:
Lite riktigt snödjup:

50-åringen och Johans syster från Boden: